Arta Dobroshi – видео

Arta Dobroshi Speaker at the HEALING SUMMIT 2019

Arta is an actress from Kosovo, who grew up during war times. During her speech at the HEALING SUMMIT 2019 in Portugal, she ...

Arta Dobroshi - Republic of Kosovo 2013

Arta Dobroshi - SHOOTING STAR 2013, Republic of Kosovo in "Three Worlds" by Catherine Corsini ...

ARTA DOBROSHI – “KALORËSE E ARTEVE” 27.02.2020

rtv21.tv #rtv21 #bonbon #radiotelevision21

Actress Arta Dobroshi sends powerful message to the world at Cannes

"I am Arta Dobroshi my nationality is Happy, and I live in the city called Earth"- 2017 Cannes Lions Festival of Creativity. Actress ...

Arta Dobroshi (THREE WORLDS) - Interview

Actress Arta Dobroshi, star of Catherine Corsini's THREE WORLDS, recently visited Film Movement HQ and sat down with our ...

#gjesi: Arta Dobroshi, “Kalorëse e arteve dhe letrave”

Website: https://www.televizioni7.com Facebook: https://www.facebook.com/televizioni7 Instagram: ...

Arta Dobroshi HEALING SUMMIT Speaker 2019

Arta is an actress from Kosovo, who grew up during war times. During her speech at the HEALING SUMMIT 2019 in Portugal, she ...

Jonida Podcast #5 - Arta Dobroshi

Intervistë me aktoren Arta Dobroshi. e nominuar dhe fituese e disa çmimeve ndërkombëtare. Courtesy of Abi Bank.

Arta Dobroshi nderohet nga Franca

Çmimeve e dekoratave të nivelit botëror të aktores Arta Dobroshi i është shtuar edhe një tjetër. Nga e marta ajo është ...

Actress Arta Dobroshi, Sky News, World Refugee Day

Interview with Arta Dobroshi and Daniel Mulloy.

Les frères Dardenne par Arta Dobroshi

A l'occasion de la rétrospective de la Cinematek consacrée aux frères Dardenne, rencontre avec Arta Dobroshi, qui revient sur ...

ARTA DOBROSHI SHKELQEN NE SHOOTING STARS

Vizitoni: http://www.prive.al/

Arta Dobroshi ne filmin Netet e zullum madhit pjesa 2

Onair Media - https://smarturl.it/Onair.Media Follow VizioniLibonia on… FB: https://smarturl.it/VizioniLiboniaFB IG: ...

Actress Arta Dobroshi "Belief travels faster than the speed of light"

"I am Arta Dobroshi, I am an actress, I live together with all of you in this city called Earth, and I am born in the neighborhood called ...

Dhandrri - Enderroj ( Shpat Deda & Arta Dobroshi )

Dhandrri deshton ne plan per me lujt ne skeq me Arta Dobroshi dhe kendon nje kenge ala Shpat Deda per Arten. Texti: Genc ...

Report Tv - Arta Dobroshi në filmin 'Stray' në TIFF: Nacionaliteti i njerëzimit është gëzimi

Filmi “Stray” me regji të Dustin Fenely prezantohet në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Tiranë. Në qendër të tij, janë dy ...

Случайные видео:

© 2020 | Главная | Контакты